ESTIU '19

 

 

 

 

 

 

Estem molt contents de presentar-vos novament el nostre projecte d’activitats per aquest estiu 2019. Tenim la gran sort de poder desenvolupar tot  l’ampli ventall d’activitats en un club amb unes excel·lents instal·lacions com el C.T. LA RIERA i d’haver consolidat un gran equip tècnic. Gaudim del que més ens agrada en un entorn aprop del mar i on trobaràs la millor oferta esportiva i de lleure.

El C.T. La riera gaudeix d’amplis espais i d’unes instal·lacions d’alt nivell. Tot això fa que la distribució d’alumnes sigui molt homogènia, sobretot a les piscina. Ens trobem a uns 200 metres de la platja on organitzem  centres d’activitats com caiac, jocs a la platja...

 

 

CASAL D’ESTIU

 

El casal d’estiu està dirigit als més petits del campus d’estiu. Estem parlant de nens de P3, P4 i P5 i que la seva psicomotricitat encara no està del tot desenvolupada per fer esports amb exigència tècnica i que requereixen d’adaptacions especials.

 

Aquest grup d’edat a més es solen cansar molt aviat. És per això que totes les activitats que fem amb aquests grups es desenvolupen a través d’un EIX TEMÀTIC SETMANAL.

 

QUE SON ELS EIXOS TEMÀTICS? L’eix temàtic és la eina que ens permet programar durant tota la setmana les diferents activitats que fem. Tallers, gimcanes, esports, jocs...

 

 

Exemple d’eixos temàtics:

 

1a Setmana. Temàtica: L’aigua i el Mar -Activitats que es faran: per valorar un bé escàs primer cal conèixer-ho bé, el mar i les seves espècies, els pirates... gimcanes d’orientació, jocs de lleure relacionats, esports adaptats, comptes i tallers...

2a Setmana. Temàtica: El reciclatge i el Medi Natural - Activitats que es faran: tallers de reciclatge, conèixer el nostre entorn natural, un amic molt animal (reben una carta diària en diferents arbres que hauran de trobar amb pistes, en ella trobaran un escrit/conte amb proves per superar tant esportives com de lleure)...

3a Setmana. Temàtica: Cuina divertida - Activitats que es faran: tallers de cuina freda, pastissos, menjars saludables (piràmide alimentària), maquillatge, disfresses, jocs de simulació, jocs de grup i begudes divertides.

4a Setmana. Temàtica: El circ - Activitats que es faran: tallers de malabars, maquillatge i perruqueria, equilibris, espectacles...

 

5a Setmana. Temàtica: Les Olimpíades -Activitats que es faran: Iniciació en diferents esports olímpics i d’atletisme barrejats amb altres esports, jocs de lleure i gimcanes esportives.

 

ALTRES ACTIVITATS DEL CASAL D’ESTIU

 

-TENNIS ADAPTAT A L’EDAT: l’activitat l’anomenem “divertennis” i es tracte d’enfocar el tennis amb jocs i circuits que millorin la coordinació i psicomotricitat del nen/a amb un aprenentatge dinàmic i orientat al joc.

 

-ESPORTS ADAPTATS, TALLERS TEMÀTICS, JOCS D’AVENTURA, GIMCANES, PISCINA AMB SOCORRISTA PROPI...

CAMPUS ESPORTIU

-Campus pre-esportiu 1er i 2on de primària

-Campus esportiu general (grups per edats) a partir de 3er de primària

 

En el campus esportiu, degut als anys d’experiència en el món del lleure, creiem convenient separar els nens de 1er i 2on de primària amb els nens a partir de 3er de primària. Ambdós grups d’edats estan dins del campus esportiu però amb unes petites diferències. La característica principal de la creació d’aquests dos grups d’edat és no fer tant dràstica la diferència entre casal d’estiu i campus esportiu. És per això que entremig es crea el campus pre-esportiu.

 

El campus pre-esportiu, està a mig camí del casal i del campus esportiu, així que en aquesta franja d’edat encara treballarem amb eixos temàtics o centres d’interès setmanals similars als del casal, barrejats amb les activitats esportives més tècniques i exigents.

 

Els eixos temàtics en el campus esportiu són també part important de l’organització de les activitats. Els eixos temàtics en aquestes franges d’edat son molt diferents als que poden fer els alumnes del casal.

 

EXEMPLE EIXOS TEMÀTICS CAMPUS ESPORTIU

 

 • Curses d’orientació amb brúixola i GPS amb activitats com el geocaching i gimcanes al bosc. Trekking, activitats scout al bosc...

 • Proves setmanals Olímpiques per equips en les diferents modalitats (OLIMPIADES)

 • Olimpíades aquàtiques. Waterpolo, campionat de voleibol amb reds aquàtiques, relleus, proves de socorrisme...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACTIVITATS ESPORTIVES DEL CAMPUS ESPORTIU

 

TENNIS amb professors qualificats, PÀDEL també amb professor qualificats, TIR AMB ARC,PISCINA, HOCKEY, BASQUET, FUTBOL, HANDBOL...

OBJECTIUS I PLANIFICACIÓ

 

La base per aconseguir els objectius que ens proposem en el campus d’estiu es basa en:

 

 

 • Una programació ben treballada i estudiada de cada activitat i els espais

 • Les reunions de monitors per desenvolupar cada activitat amb èxit

 • La professionalitat de l’equip tècnic i de monitors

 • El nostre projecte educatiu

 • Les excel·lents instal·lacions i equipaments

 • La ubicació en un entorn natural privilegiat

Seguim la normativa referent al temps de lleure i l’esport. Tenim un director de lleure del CAMPUS D’ESTIU. Mínim, tal com marca la llei, el 60% dels monitors seran  titulats en el món del lleure o titulació esportiva. El rati màxim és de 10 alumnes per monitor. 

 

Cada secció del CAMPUS D’ESTIU (casal, campus esportiu i stage de tennis) estarà gestionat per un coordinador que estarà en constant comunicació amb els directors del CAMPUS.

 

 

 

 

 

 

 

 

VALORS AFEGITS A LA NOSTRA OFERTA

 

Creació d’una pàgina web exclusivament per al Campus d’estiu on es mantindran informats a tots els pares de:

 • Grups, graelles amb les programacions setmanals de totes les activitats de forma detallada.

 • Les excursions (una per quinzena no obligatòria), que han de portar, coses a tenir en compte...

 • Informació sobre els menús setmanals del CAMPUS.

 • Podran veure cada divendres el recull de fotografies en una galeria de la web (amb password) de cada setmana.

 • En general, tota la informació important del CAMPUS D’ESTIU.

 

A finals d’estiu tots els inscrits rebran per correu electrònic un arxiu de vídeo professional que podran descarregar amb música i fotografies de les activitats del CAMPUS ’19.

Carrer Riera, 0, 08395 Sant Pol de Mar, Barcelona

ETC escola de tennis Catalunya