top of page

PRESENTACIÓ PWP EN PDF

ABANS DE LLEGUIR AQUEST DOCUMENT RECOMANEM QUE PRIMER VISUALITZEU EL PWP ADJUNT.

 

Un cop heu visualitzat el document en PDF del powerpoint de la reunió us adjuntem uns quants consells / informació important.

 

ARRIBADES: Les arribades seran per la part inferior del club. Hi haurà una banderola (Vela) de 3 metres d’alçada on indicarà CAMPUS D’ESTIU ’19. En el punt d’entrada obrirem la porta corredera i el nostre director estarà amb una taula per si heu de comunicar alguna incidència o simplement indicar coses que hem de tenir en compte, així com la compra de tiquets menjador.

 

GRAELLES: Podreu trobar la graella d’activitats de la setmana uns dies abans a la pàgina web www.etclariera.com.

 

IMPORTANT que els més petits vinguin amb la protecció solar ja posada, els nostres monitors s’encarregaran d’aplicar la crema durant la realització del Campus. (Cadascú ha de portar el seu protector solar)

 

NO CAL QUE PORTIN AIGUA, disposem de fonts per tota la instal·lació.

 

ESMORZARAN a les 11:10, els torns d’activitats dirigides seran els següents:

 

08:30 a 09:00 – ACOLLIDA

09:00 a 09:10 – BENVINGUDA

09:10 a 10:10 – PRIMER TORN D’ACTIVITATS

10:10 a 11:10 – SEGON TORN D’ACTIVITATS

11:10 a 11:30 – ESMORZAR / DESCANS

11:30 a 12:30 – TERCER TORN D’ACTIVITATS

12:30 a 13:30 – QUART TORN TORN D’ACTIVITATS

 

OBJECTES PERDUTS: hi haurà una caixa amb els objectes perduts a l’entrada del campus, recomanem marcar la roba / objectes.

 

MATERIAL QUE CAL PORTAR: Cada dia, banyador, tovallola, xancletes, (recomanem ulleres de piscina), protecció solar (recomanem gorra), esmorzar i roba esportiva / fresca. Tot el material tècnic esportiu el posem nosaltres, de totes maneres si volen poden portar les seves raquetes de tennis/pàdel. Els més petits una muda de recanvi.

 

CAL AVISAR SI VENEN A RECOLLIR A UN ALUMNE/A UNA PERSONA DIFERENT A L’HABITUAL. 

 

SI PODEN MARXAR SOLS CAP A CASA DES DEL CLUB, CAL QUE ENS PORTEU SIGNAT UN PAPER AMB L’AUTORITZACIÓ DELS PARES / TUTORS.

 

EXCURSIONS: Les excursions no son obligatòries però si molt recomanables. Per accedir i insciure’s en elles premeu el botó d’aquí sota. ÚLTIMS DIES D’INSCRIPCIÓ:

.

bottom of page