top of page

La passió per l'esport i el lleure per part del  nostre equip tècnic junt amb l'experiència acumulada, fa del nostre campus un lloc on podràs gaudir d'aquest estiu amb la màxima excel·lència, molt aprop de la platja i unes magnífiques instal·lacions.

Quan ens plantegem d'organitzar el campus d'estiu al C.T. La Riera, el primer que ens preguntem és per a qui van dirigides les activitats i quins son els seus objectius.

Per això, degut als diferents grup d'edats i motivacions, es creen diferents línies que s'inclouen dins del campus.

A continuació us presentem els diferents grups d'edat i activitats:

HORARIS

08:30 a 09:00 - Acollida

09:00 a 13:30 - Activitats dirigides

13:30 - Recollida

OPCIONAL

13:30 a 15:00 - Menjador

15:00 a 17:00 - Tarda

DATES

Setmana 1: 25/06 al 28/06
Setmana 2: 01/07 al 05/07
Setmana 3: 08/07 al 12/07
Setmana 4: 15/07 al 29/07
Setmana 5: 22/07 al 26/07

Setmana 6: 29/07 al 02/08
 

Casal d'estiu

de 4 a 7 anys

El casal està dirigit per als més petits del campus d'estiu. En aquesta franja d'edat es crea almenys dos grups d'edat tenint en compte la psicomotricitat, ja que encara no està del tot desenvolupada per fer esports d'exigència tècnica i que requereixen adaptacions especials tant de material com d'espais.

Aquests grups d'edats es solen cansar molt aviat, és per això que totes les activitats, amb l'objectiu de mantenir una alta motivació, les desenvolupem a través d'un eix temàtic setmanal.

Les temàtiques son diverses i es preparen amb molta cura i una història al darrera amb objectius i activitats tant esportives com de lleure. Els pirates, el circ, el reciclatge, petits xefs, les olimpíades... són exemple de temàtiques que organitzem amb molta cura.

ALTRES ACTIVITATS DEL CASAL D'ESTIU

 

Tennis/pàdel i esports adaptats, tallers temàtics, jocs d'aventura, gimcanes, piscina, tir amb arc (fletxes infantils)...

Campus pre-esportiu

8 a 10 anys

Amb l'objectiu de no fer tant gran el canvi del casal d'estiu al campus esportiu organitzem un campus pont, el que anomenem campus pre-esportiu. En aquest programa augmenta el temps que dediquem a les activitats esportives i la seva tècnica, disminueix sensiblement les activitats de lleure.

En aquesta franja d'edat encara treballarem amb eixos temàtics o centres d'interès similars als del casal. Aquestes temàtiques ens serveixen com a centre d'interés setmanal i estan més enfocades a gimcanes esportives o proves més dinàmiques com per exemple: l'edat mitja (gimcanes medievals), vikings vs espartans (competicions esportives i lleure adaptat a la temàtica), el tresor pirata (proves d'orientació, jocs i proves a la platja, bosc, gimcanes aquàtiques....), Olimpiades...

ALTRES ACTIVITATS DEL CAMPUS PRE-ESPORTIU

 

Tennis/pàdel amb més exigència tècnica, introducció a la tècnica de tots els esports que practiquem (hoquei, futbol, bàsquet, volei, tennis taula, beisbol...), Caiac, tir amb arc...

Campus esportiu

11 a 15 anys

El campus esportiu dona l'oportunitat de conèixer un gran nombre d'esports i la seva tècnica als nostres alumnes. Es crean diferents grups segons l'any de naixement i seguint l'evolució natural, el temps que dediquem a l'esport augmenta considerablement i disminueixen les activitats de lleure. Enfocant-nos més en l'esport, preparem les sessions d'entrenaments esportius treballant la tècnica però sense oblidar la part lúdica, organitzant competicions per equips i individuals, gimcanes esportives i jocs.

En el campus esportiu a més coneixeran diferents tipus d'esports menys populars i altres activitats lúdiques/esportives com per exemple: Tir amb arc / slackline / kan-jam / caiac / jocs d'orientació...

ALTRES ACTIVITATS DEL CAMPUS PRE-ESPORTIU

Pàdel, Tennis, Multiesport (futbol, bàsquet, volei, hoquei, tennis taula, badminton, jocs i proves a la piscina, proves esportives a la platja...)

bottom of page